Oplevelser for 2, der vil give jer en unik oplevelse

I dagens travle hverdag er det svært at finde tid til at være kreativ og udforske nye ting sammen. Men det behøver ikke at være så svært. Vi har lavet en liste over oplevelser for 2, der vil give jer en unik oplevelse.

Romantisk middag på slottet for 2 personer Go Dream gavekort
4.9/5

Drømmer du om en unik og luksuriøs spiseoplevelse, omgivet af historisk elegance og fortryllende atmosfære? Så er et besøg på et af Danmarks smukkeste slotsrestauranter lige noget for dig. Her kan du og dine gæster fordybe jer i den adelige atmosfære og nyde en overdådig 3-retters menu, akkompagneret af en flaske god vin fra slottets egen vinkælder.

2 personer 1.200kr.
Romantisk middag for 2 personer go dream gavekort
4.9/5

Romantisk middag for 2 tilbyder 2-3 overdådige retter, alt afhængigt af hvilken café eller restaurant I vælger. Udover den gastronomiske oplevelse, inkluderer den lækre middag, også et glas vin til hver af jer. I får muligheden for at vælge mellem et væld af fremragende restauranter, caféer og spisesteder over hele Danmark.

2 personer 699kr.
biograftur for 2 personer go dream gavekort biograf
4.9/5

En perfekt aften i biografen venter på dig og en ledsager, med dette Go Dream gavekort til en biograftur for 2! Tag på en uforglemmelig tur i det lokale biografmørke, hvor I kan slappe af, nyde en spændende film og lade jer rive med af magien på det store lærred.

2 personer 349kr.
hotelophold og kroophold gavekort go dream
4.8/5

Med dette Go Dream gavekort kan i vælge mellem mere end 40 hyggelige steder i Danmark. Invitér din partner på et dejligt kro- eller hotelophold og nyd et afbræk fra hverdagen sammen.

2 personer 1.199kr.
2 dages storbyferie storby ferie 2 personer go dream gavekort
4.8/5

Dette Go Dream gavekort, giver dig mulighed for at nyde et ophold i en europæisk storby, sammen med en person, du holder af. Med gavekortet får I en overnatning på et valgfrit hotel i Europa, inklusive morgenmad. I kan selv vælge destinationen og planlægge jeres rejseprogram.

2 personer 999kr.
House of salt koebenhavn copenhagen infraroed sauna salt terapi for 2 personer wellness
4.9/5

Prøv infrarød sauna eller salt terapi hos House of Salt. Få en lækker oplevelse for 2 personer med afslapning med lysterapi og saltterapi, med fødderne i middelhavssalt.

2 personer 999kr.
Minder for 2 personer Deluxe go dream godream gavekort oplevelser
5.0/5

Et Deluxe gavekort for 2 personer til en oplevelse er den perfekte gave til enhver lejlighed. Det kan være en fødselsdag, jubilæum, Valentinsdag eller bare en måde at forkæle en særlig person på. Med mere end 200 valgmuligheder er der helt sikkert en oplevelse, der passer til enhver smag.

2 personer 999kr.
Kokkedal slot romantisk slotsophold for 2
4.0/5

Kokkedal Slotshotel ligger i Nordjylland med en imponerende udsigt over Limfjorden. Hotellet er et velbevaret middelalderslot bygget på slotsvolde, og ligger tæt på nogle af de smukkeste strande i Nordeuropa.

2 personer fra 2.420kr.
hvedholm Slotsophold slot ophold
4.0/5
Copenhagen float floating koebenhavn floating studios
4.0/5

Tag en pause med floating i København. Floating afstresser & afspænder dine muskler. Er det noget for dig? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris fra 599kr.
Floating aarhus koebenhavn float floating studios
4.0/5

Prøv det populære floating i Aarhus hos Float Studio. Oplev de mange fordele ved flydeterapi, som denne behandlingsform giver dig. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Fra 600kr.
Oslo luksuscruise cruise sejltur ophold Norge
4.0/5

LuksusCruise til Oslo t/r med 2 overnatninger i commodore kahyt inkl. morgenmad, samt 5 timers sightseeing i Oslo. Overnat til søs i egen kahyt på Oslobåden med DFDS A/S

2 personer fra 1.995kr.
floating for 2 hos pause recovery studio
4.0/5

Har du prøvet det afslappende floating? Prøv det hos pause recovery studio i Aarhus og oplev de gavnlige effekter.

2 personer fra 695kr.
spaophold torekov hotel sverige spa ophold wellnessophld
4.4/5

Torekov hotel er et unikt lille og personligt spahotel med moderne indretning, der byder både på indendørs og udendørs spamuligheder som massagepool, spa, sauna, og behandlinger.

2 personer fra 2.175,- kr.
DGI huset herning dgihuset hotel hotelophold wellness wellnessophold facaden
4.2/5

Overnat på et dobbeltværelse i DGI Huset Herning og få adgang til wellness og de aktiviteter, der venter jer lige uden for døren. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer fra 895,- dkr.
benniksgaard hotel kroophold hotelophold forsiden
4.2/5

1 overnatning i Benniksgaard anneks med middag efter kokkens valg og morgenmad for 2. Mulighed for fitness og sauna. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer fra 1.199,- kr.
Jay c jay-c hotel spahotel spaophold sverige wellness
3.4/5

Besøg Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg for en enkelt overnatning, I sent vil glemme. Et luksuriøst hotelophold udover det sædvanlige Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer fra 1.975,- dkr.
spa ophold spaophold paa hotel skansen wellness i Sverige
4.5/5

Tag på en lækker weekendtur til Hotel Skansen. Her i kurbyen Båstad får du en spaoplevelse, der hører til blandt de bedste i Sverige. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer fra 2.340,- kr.
Kong Arthur spaophold spahotel i København p sjælland
4.3/5

Spa Executive værelse hos Hotel Kong Arthur inklusiv 2 spa ritualer hos Ni’mat Spa m. aromadampbad, sauna, jacuzzi og koldtvandsbad. Eksklusive spaprodukter på værelset, et glas vin i lobbyen, Ny Nordisk morgenmadsbuffet med lokale og økologiske produkter.

2 personer fra 2.690,- kr.
Hotel-viking-spahotel-spaophold-spa-ophold-wellness-wellnesssophold-kurbad-1-768x768
4.0/5

Spa ophold for 2 pers. 1 nat. Bobler og chokolade, velkomstdrink, 3 retters menu, Morgenbuffet og adgang til spaen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort.

2 personer fra 3.850,- dkr.

Se nogle af de oplevelser for 2 personer, som vi har listet herunder.

Hvid du mangler ideer til en gave til kæresten, måske tænker du i oplevelsesgaver. Så kan du finde rigtig mange forskellige ture og kurser, som kunne være et hit for to.

Tag på en vandretur i skoven

En vandretur i skoven er en afslappende og afstressende oplevelse for 2. I kan nyde naturen og samtidig få motion.

Besøg et nyt museum

Museer er spændende steder, hvor man kan lære noget nyt. Besøg et nyt museum sammen og lær noget om en anden kultur eller historie.

Tag på en kunstudstilling

Kunstudstillinger er en fantastisk måde at se nye og spændende kunstværker på. De fleste byer har kunstudstillinger, så det er nemt at finde en, der passer til jer.

Prøv en ny restaurant

Prøv en ny restaurant sammen og udforsk en ny kulinarisk verden. I kan finde en restaurant, der serverer mad fra et andet land eller prøve en ny type mad.

Find en udendørs aktivitet

Tag på en udendørs aktivitet sammen og nyd den friske luft. I kan gå en tur i parken, cykle eller tage på en vandretur.

Det er vigtigt at have nogle fælles oplevelser for at styrke forholdet. Udover at have det sjovt sammen, så lærer I også hinanden bedre at kende. Prøv nogle af de ovennævnte oplevelser for 2 og se, hvor meget sjovt I kan have sammen.

Tag et minikursus sammen

Har I prøvet at tage et flødebollekursus eller et kursus i at lave den perfekte kop kaffe? Der er mange mini dagskurser, man kan tage på som par.

Hvor meget vil I gerne bruge på oplevelser for 2?

Skal I have en aktiv ferie, eller er I til mere afslapning?

Oplevelser for to personer, behøver ikke være en dyr fornøjelse. Man kan sagtens lave noget som er helt gratis, men der findes også billige oplevelser for 2 og helt op til de noget dyrere oplevelser, evt. med ophold på et hotel eller hytte.

Nogle af de mest populære oplevelser for 2 er rejser til spændende steder, kulturelle oplevelser eller mad- og vinrejser mm.

Hvis I er til aktiviteter, kan I overveje at tage på vandretur i et smukt område, eller I kan leje en cykel og køre rundt i en ny by. I kan også tage på klatring eller på rafting-tur.

Hvis I er til kulturelle oplevelser, kan I besøge et museum, gå en tur i en botanisk have eller tage på en guidet tur i en spændende by. Især i København og de større byer, kan du finde guidede ture, til steder hvor man ikke sådan ellers lige kommer. Her er virkelig noget af en oplevelse at finde.

Hvis I er til mad- og vinrejser, kan I tage på en vinsmagning, spise på en Michelin-restaurant eller besøge et lokalt marked.

Spa ophold og wellness ophold er også populære oplevelser for 2. I kan slappe af i et boblebad, sauna eller spa, og nyde en afslappende massage. I kan også tage på en yoga- eller meditationstur.

Uanset hvilke oplevelser for 2 I vælger, så er det vigtigt, at I finder noget, I begge har lyst til at lave. På den måde kan I få en dejlig oplevelse sammen.

10 oplevelser for 2, der vil forbedre deres forhold:

1. Tag på en Romantisk ferie

En romantisk ferie med kæresten er altid en god idé, hvis man gerne vil forbedre sit forhold. Man får tid til at være alene sammen, man kan opleve nye ting sammen.

2. Gå på en Date

En date er en god idé, hvis man føler, at man har brug for at komme ud af sin comfort zone. Det kan være en god idé at prøve noget nyt, og på den måde kan man lære hinanden bedre at kende.

3. Tag på en Weekendtur

En weekendtur er en god idé, hvis man gerne vil have tid til at slappe af og nyde hinandens selskab. Det er også en god idé, hvis man gerne vil have tid til at lære hinanden bedre at kende.

4. Gå i Biografen

Biografen er en god idé, hvis man gerne vil have tid til at lære hinanden bedre at kende. Man får mulighed for at snakke under filmen, og på den måde kan man lære hinanden bedre at kende.

5. Gå på Restaurant

Gå på restaurant er en god idé, hvis man gerne vil have tid til at lære hinanden bedre at kende. Man får mulighed for at snakke under middagen, og på den måde kan man lære hinanden bedre at kende.

6. Gå i Teater

Teateret er en god idé, hvis man gerne vil have tid til at lære hinanden bedre at kende. Man får mulighed for at snakke under forestillingen, og på den måde kan man lære hinanden bedre at kende.

7. Gå på Museum

Museet er en god idé, hvis man gerne vil til at lære hinanden bedre at kende. Man får mulighed for at snakke under rundvisningen, og på den måde kan man lære hinanden bedre at kende.

8. Gå i Parken

Parken er en god idé, hvis man gerne vil have tid til at lære hinanden bedre at kende. Man får mulighed for at snakke under gåturen, og på den måde kan man lære hinanden bedre at kende.

9. Gå på Café

Caféen er en god idé, hvis man gerne vil have tid til at lære hinanden bedre at kende. Man har mulighed for at snakke over en kop kaffe, og på den måde kan man lære hinanden bedre at kende.

10. Tag et Flødebollekursus

Flødebollekurset er en god idé, hvis man gerne vil have tid til at lære hinanden bedre at kende. Man får mulighed for at snakke under kurset, og på den måde kan man lære hinanden bedre at kende.

Hvad er et flødebolle kursus?

Et flødebolle kursus er et minikursus, hvor man kommer ind og lærer at lave flødeboller helt fra bunden. Det er en rigtigt sjov og spændende oplevelse for 2 personer. Der vil være en person som viser og lærer jer, hvordan man laver flødebollerne. Og i vil selv få lov a lave jeres egne flødeboller, som I kan tage med hjem eller spise på stedet, efter kurset er slut.

Man kan få mange sjove grin på sådan et flødebollekursus. Og der er lagt op til sjov og ballade, måske med flødebolle kast eller du splatter en flødebolle i hovedet på din kæreste.

Det er altid en god ting at lave sjove ting sammen som par. Og et flødebolle kursus, er virkelig et af de sjove.

Tag på kaffe kursus

I kan også vælge at tage på et kaffe kursus, hvor I lærer at lave den helt perfekte kop kaffe, af en Barista. Så er du til kaffe og gerne vil lære at bruge en professionel barista kaffemaskine. Jamen så er det da oplagt at tage en kaffekursus, sammen med kæresten.