Slotsophold på Hvedholm Slot

4.0/5
hvedholm Slotsophold slot ophold
2 personer fra 2.420kr.

Slotsophold på Hvedholm Slot

Hvedholm Slotshotel byder på eksklusive ophold i unikke rammer. Hvedholm Slot ligger på Sydfyn ved Fåborg. I området er de Fynske Alper og det Sydfynske Øhav, som er et besøg værd.

Hvad er med i opholdet:

  • Overnatning for 2 personer i dobbeltværelse
  • Kaffe og sødt
  • 3 retters middag
  • Morgenmad

 

I Danmark ligger nogle af verdens smukkeste slotte. Den dag i dag fornemmer du stadig den oprindelige, aristokratiske atmosfære, når du træder indenfor i de fornemme riddersale, stemningsfulde stuer og fine saloner.

Når I ankommer til det slot, I har valgt for jeres romantiske ophold, er der god tid til at nyde de prægtige omgivelser. I kan for eksempel gå en tur i slotshaven, gå på opdagelse på selve slottet eller opleve det store udvalg af vine fra slottets egen vinkælder.

Hen under aftenen vil I få serveret en dejlig 3-retters middag i den charmerende slotsrestaurant. Herefter vil I blive budt en kop aftenkaffe med sødt og et glas cognac.

Overnatningen foregår i et elegant værelse med jeres helt egen himmelseng, der sørger for, at natten bliver lige så eventyrlig som dagen. Næste morgen serveres morgenmad i restauranten.

Bemærk, at hvis gavekortet benyttes om lørdagen betales tillæg 200 kr. pr. to personer til hotellet ved afrejse. Gavekortet kan ikke anvendes den 24., 25. og 31. december.