Wellnessophold hos DGI Huset Herning

Overnat på et dobbeltværelse i DGI Huset Herning og få adgang til wellness og de aktiviteter, der venter jer lige uden for døren. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
4.2/5
DGI huset herning dgihuset hotel hotelophold wellness wellnessophold facaden
DGI huset herning dgihuset hotel hotelophold wellness wellnessophold par
DGI huset herning dgihuset hotel hotelophold wellness wellnessophold morgenbuffet
2 personer fra 895,- dkr.

Hotel DGI Huset i Herning

Midt i Herning, blot 4 km fra MCH Messecenter og med kun få minutters gang fra stationen, ligger det moderne Hotel DGI Huset, som er et sportshotel med masser af spændende faciliteter. Uanset om du søger afslapning eller aktiviteter, vil du finde det her. Hotellets store spaafdeling, svømmebassiner og fitnessområde giver mulighed for at tilfredsstille alle behov, og der er mange ekstra oplevelser at vælge imellem, når du booker et ophold. Hotel DGI Herning byder på sjov og hygge og giver dig mulighed for at lave lige præcis det, du har lyst til.

Overnat på et lækkert dobbeltværelse i DGI Huset Herning og få adgang til wellness og de aktiviteter, der venter jer lige uden for døren.

Hvad er med i opholdet?

  • 1 overnatning i dobbeltværelse for 2 personer
  • En halv flaske mousserende vin og chokolade på værelset
  • Lækker morgenbuffet
  • Fri adgang til vandkulturhuset og wellness området
  • 2 stk. bodyscrub til eget brug
  • Saunagus på hverdage og saunatema i weekenden
  • Gratis Wifi og parkering

Oplev total afslapning med en fantastisk wellnesspakke til to personer på DGI Huset i Herning. Start jeres ophold med en velkomstdrink og lidt chokolade på jeres værelse, og nyd derefter adgangen til vores wellnessafdeling inklusive vandkulturhus, sauna og bodyscrub. I kan bruge resten af jeres ophold på at udforske vores luksuriøse faciliteter og nyde hinandens selskab i afslappende omgivelser.
Placeret centralt i Herning vil I også have adgang til byens mange aktiviteter og kulturelle oplevelser, når I trænger til at komme ud. Så tøv ikke med at forkæle jer selv og hinanden med et wellnessophold på DGI Huset i Herning. Vi garanterer, at I vil føle jer totalt afslappede og forynget efter jeres ophold.

Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

 

Se alle spa ophold her