Biograftur for 2

En perfekt aften i biografen venter på dig og en ledsager, med dette Go Dream gavekort til en biograftur for 2! Tag på en uforglemmelig tur i det lokale biografmørke, hvor I kan slappe af, nyde en spændende film og lade jer rive med af magien på det store lærred.
4.9/5
biograftur for 2 personer go dream gavekort biograf
2 personer 349kr.

Go Dream biograftur for 2 personer

En perfekt aften i biografen venter på dig og en ledsager, med dette Go Dream gavekort til biffen! Tag på en uforglemmelig tur i det lokale biografmørke, hvor I kan slappe af, nyde en spændende film og lade jer rive med af magien på det store lærred.

Med denne oplevelse får I ikke bare én, men to biografbilletter, så både du og din ledsager kan få glæde af en sjov og underholdende aften sammen. I kan vælge mellem et bredt udvalg af film i forskellige genrer, lige fra action og komedie til drama og fantasy. Med 43 biografer over hele landet, herunder Cinemaxx, Big Bio og Moviehouse, er der helt sikkert en biograf i nærheden af jer.

Men det stopper ikke her! I får også to bio-menuer med popcorn og sodavand, som I kan nyde under filmen. Der er ikke noget bedre end at sidde tilbage i de bløde biografsæder, slikskålen fuld af popcorn og en forfriskende sodavand i hånden. Det er den perfekte kombination af overdådig biografstemning og god smag.

Vær dog opmærksom på, at billetterne kun gælder til ordinære forestillinger på almindelige pladser. Der kan være tillægsgebyrer i visse biografer for ekstra features som helaftensfilm, 3D, eksklusive recliner-sæder, specifikke film, særarrangementer og biografformater. Du kan altid finde oplysninger om eventuelle tillæg på den enkelte biografs hjemmeside, og disse betales direkte til biografen.

Så gør dig klar til en fantastisk oplevelse i biografen med det hele. Find den film, der passer bedst til jeres smag, læn jer tilbage og lad jer rive med, i dette tilbud med biograftur for 2! Med to biografbilletter og to bio-menuer, får du og din ledsager en hyggelig og underholdende aften, som I sent vil glemme. Skynd jer at få fat i jeres billetter i dette tilbud på biograftur for 2 personer og se frem til en uforglemmelig biograftur.

Hvad er med i prisen:

  • Biografbilletter til 2 personer
  • Popcorn og sodavand til 2 personer