De bedste weekendophold i Danmark

Hvis du leder efter et sted at tage på romantisk weekendophold for 2 med spa, med forkælelse og lækker mad i hyggelige omgivelser, så er Danmark et fantastisk sted at besøge. Danmark har mange lækre spa hoteller fordelt i hele landet, og vores land er fyldt med smukke naturområder, spændende byer og masser af aktiviteter for enhver smag.

Kokkedal slot romantisk slotsophold for 2
4.0/5

Kokkedal Slotshotel ligger i Nordjylland med en imponerende udsigt over Limfjorden. Hotellet er et velbevaret middelalderslot bygget på slotsvolde, og ligger tæt på nogle af de smukkeste strande i Nordeuropa.

2 personer fra 2.420kr.
hvedholm Slotsophold slot ophold
4.0/5
Kokkedal slot slotsophold ophold facaden wellnessophold
4.5/5

Kokkedal slot København, ligger ved siden af en golfbane og er en oplagt valgmulighed til et ophold i Hørsholm. Gæster kan svømme et par baner i den indendørs pool og besøge spaen og saunaen for at lade sig forkæle med massage, ansigtsbehandlinger eller body scrub-behandlinger.

skroebelev-gods-gourmet-ophold-med-spa-jacuzzi-
4.1/5

Gourmetophold med overnatning i charmerende suite med egen jacuzzi. Rundvisning på godset. Kaffe og bagværk. Champagne. 4 retters gourmet menu. Cognac eller likør. morgenbuffet med lækkerier og frisk frugt.

2 personer fra 1.292,- dkr.


Hvor meget koster et weekendophold på et hotel på sjælland?

Et weekendophold på sjælland på et hotel i København kan koste mellem 1.000-2.000 kroner. per. person.

Er der nogen hoteller, der tilbyder rabat på weekend ophold?

Ja, der er mange hoteller, der tilbyder rabat på weekendophold for 2. Nogle hoteller giver rabat på op til 50% på dit ophold. Oftest har spahoteller sammensat pakker til par, som gerne vil på et weekend ophold, og have nogle behandlinger eller benytte hotellets spabade. Så hvis du søger efter weekend ophold sjælland, eller weekendophold for 2 tilbud, så finder du helt sikkert nogle gode tilbud på spa og wellness for 2 personer.

Black Friday tilbud på weekendophold for 2, er også meget brugt af spahoteller. Så vær opmærksom op til Black Friday, så du finder de bedste tilbud på dit weekend ophold.

Hvordan kan man finde ud af, hvilke hoteller der tilbyder weekendophold?

Det er faktisk ret simpelt. De fleste hoteller har en hjemmeside, hvor man kan søge efter tilbud på deres weekendophold. Derudover kan man også finde mange gode tilbud på weekend ophold her på siden. Tjek evt. spa ophold sjælland.

Når man skal vælge et hotel til et weekendophold, er det vigtigt at tage højde for ens egne behov og ønsker. Der er mange forskellige hoteller at vælge imellem, så det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser inden man booker.

For første-gangs-gæster, kan det være en god idé at starte med et af de mere simple hoteller. På den måde kan man få en fornemmelse af, hvordan et weekendophold fungerer, inden man booker et af de mere dyrere hoteller.

Det er også en god idé at tage højde for, hvilke aktiviteter man ønsker at lave på sit weekendophold. Nogle hoteller tilbyder f.eks. rabat på greenfee, hvis man ønsker at spille golf. Andre hoteller tilbyder rabat på spa-behandlinger. Så det er vigtigt at tage højde for, hvad man ønsker at lave på sit weekend ophold, inden man booker et hotel.

På denne side kan du finde mange gode tilbud på weekendophold for 2 i Danmark. Så hvis du er på udkig efter et godt tilbud på et weekend ophold, så er dette stedet for dig.

Hvad er et typisk program for et weekendophold på et hotel?

Det er typisk for et hotel at have et program for et weekendophold, som indebærer, at man ankommer fredag eftermiddag og afrejser søndag eftermiddag. På hotellet vil der være mulighed for at spise morgenmad, frokost og middag, og der vil også være mulighed for at benytte hotellets faciliteter, såsom swimmingpool, spa, sauna og fitnesscenter m.m.

Er der nogen hoteller, der tilbyder særlige aktiviteter for gæster på weekendophold?

Ja, der er flere hoteller, der tilbyder særlige aktiviteter for gæster på weekend ophold. De fleste hoteller har en swimmingpool, spa og fitnesscenter, og nogle hoteller tilbyder også tennisbaner, golfbane og andre sportsfaciliteter. Tjek de forskellige weekendophold ud, og se hvad du kunne tænke dig at I som par skal lave på jeres ophold.

Hvilke hoteller anbefales til et weekendophold i København?

Der er mange hoteller, der anbefales til et weekendophold i København. Nogle af de bedste er:

  1. Hotel D’Angleterre
  2. Hotel Skt. Petri
  3. Radisson Blu Royal Hotel
  4. Copenhagen Marriott Hotel
  5. Hotel Kong Arthur

 

Alle disse hoteller har fantastiske anmeldelser.

Hvad er fordelene ved at bo på et hotel i København i forhold til at overnatte hjemme?

Det er mange fordele ved at bo på et hotel i København, især hvis man er på et weekendophold. For det første er det en fantastisk måde at slappe af og komme væk fra hverdagens stress. Man kan også nyde byens mange seværdigheder og aktiviteter, samtidig med at man har adgang til et komplet udvalg af hotelfaciliteter.

Benytter du spaen på hotellet, skal du ikke tænke på efterfølgende rengøring af badekar, som du ellers ville skulle derhjemme. Du skal heller ikke tænke på rengøring af håndklæder eller at redde sengen hver morgen, på et spa ophold. Dette klarer hotellets personale for dig. På et weekendophold for 2 personer, kan du nemlig slappe helt af og kun tænke på dig selv og din partner.

Er der nogen hoteller, der tilbyder gratis Wi-Fi for gæster på weekendophold?

Ja, de fleste hoteller tilbyder gratis Wi-Fi for gæster på weekendophold. De fleste af disse hoteller ligger i København, Aarhus eller Odense.

Hvordan kan man finde ud af, hvilke hoteller der tilbyder parkering for gæster?

Det er faktisk ret simpelt. De fleste hoteller vil have parkeringspladser til rådighed for gæster, og mange af dem vil også have parkeringspladser, der er beregnet til overnatning. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge personalet på hotellet der kan fortælle, om de har parkeringspladser til rådighed.

Hvor i danmark finder man de bedste weekendophold?

Det er svært at sige, hvor i Danmark der findes de bedste weekendophold. Det afhænger af, hvad man søger, og hvilke præferencer man har. Nogle mennesker foretrækker at tilbringe deres weekend ophold i København, mens andre foretrækker at tilbringe deres weekendophold i Aarhus eller Odense. Hvis du er til weekend ophold i en storby i Danmark, vil én af disse byer være oplagte at vælge til en forlænget weekend for 2 personer. Men er I mere til en stille afslappende weekend på et hotel med ro. Så kan det være I skal kigge lidt efter et weekendophold i Jylland, måske ved vesterhavet eller i Nordjylland, hvor der er store flotte skove I kan gå ture i og bare slappe af og nyde hinandens selskab.

Hvor skal man tage hen på forlænget weekend?

Hvor I vælger at tage hen på en forlænget weekend, er sådan set ikke så vigtigt. Det I skal tænke på er, om stedet tilbyder det I gerne vil have eller opnå med jeres ophold.

Der er masser af spa hoteller i Danmark, Sverige eller Nordtyskland, som kunne være oplagte til et forlænget weekend ophold for 2. Hvis I ønsker at få et afslappende weekendophold, med spatilbud hvor I får massage eller wellnessbehandlinger, så skal I vælge et spaophold på et spahotel, som tilbyder dette.

I kan også vælge et luksushotel at overnatte på i en weekend, og så finde et spa sted i byen, hvor I kan gå hen og få wellness behandlinger eller massage. Det er nemlig ikke alle luksushoteller der har pladsen til at tilbyde spa og wellness, så derfor kunne det være en god idé at vælge hotel først, og så vælge et spasted bagefter, hvor I kan slappe af med lækre behandlinger og wellness. Dermed har I lavet jeres helt eget hjemmelavet weekendophold, som I ønsker det skal være.

Der er mange lækre steder at få spa og wellness i København og på sjælland generelt. Men også i Jylland og på Fyn, kan I finde mange spa steder, hvor i kan finde et godt tilbud på spa og wellness for 2 personer som et weekendophold.