Romantisk spaophold i HimmerLand

Kom helt ned i tempo når der er fokus på afslapning og samvær på et dejligt spaophold i HimmerLand spa.
4.5/5
s0
s3
s2
2 personer fra 2.650,- kr.

Romantisk spaophold i Himmerland

Hvis du leder efter et hotelophold med spa, er HimmerLand spa det perfekte valg for dig. På HimmerLand kan du nyde en række forskellige behandlinger og slappe af i de dejlige spaområder. Med et spaophold på HimmerLand kan du virkelig sænke tempoet – uanset om du er alene eller sammen med en særlig person, er et spaophold på HimmerLand en fantastisk måde at blive forkælet på.

Hos HimmerLand Spa tilbyder vi en bred vifte af spabehandlinger, som er tilpasset enhver smag og tidsramme.

Et besøg i HimmerLand Spa er altid inklusiv leje af kåbe, futter, håndklæde, drikkeflaske, adgang til svømmehal med boblebad og sauna og spa-bar med mulighed for frugt og vand med og uden bobler.

Snowbliss

Hvis du trænger til at blive frisket op, så tag en tur forbi snowbliss. Her får du en kold oplevelse, som du kender fra vinterens kulde og sne.  

Snowbliss er nemlig et snebad, der lader en mængde sne falde ned over dig. Med ét tryk på en knap får du en sjov oplevelse, når sneen falder ned over dig, og giver dig en rar, afkølende oplevelse. Du kan selv vælge, om du friskes op med et hyggeligt snefald, eller om du vil have en mere intens oplevelse med en snestorm.  

Den kolde balje

Den kolde balje er perfekt til at udfordre dine venner og bekendte, til at udfordre dig selv og til at styrke dit immunforsvar.  

I HimmerLand Spa finder du den store, kolde balje, som giver dig et koldt gys. Når du hiver i snoren, falder en stor mængde koldt vand pludseligt ned over dig, hvilket giver kroppen et termisk chok. Det er med til at styrke immunforsvaret, sætte gang i blodcirkulationen samtidig med, at det giver kroppen fornyet energi.