Spaophold Sjælland – Find de bedste spa steder på Sjælland

Spa ophold sjælland er en populær aktivitet, hvis du trænger til at koble af og lade op. Her finder du nogle af Danmarks bedste spaophold på sjælland, og du kan vælge mellem en lang række afslappende behandlinger.
Herunder finder du en liste over nogle af de bedste spaophold på Sjælland.

Nimb hotel hotelophold spa wellness wellnessophold
5.0/5

Nimb hotel København

Et eksklusivt 5 stjernet boutique-hotel med 38 unikt indrettede værelser og suiter som intet andet i verden & dog hjemligt; intimt & storslået på samme tid; hvor du vil drømme om at blive til dine dages ende. Nimb hotel tilbyder bla. Rooftop Pool, spa, massage, parmassage, dampbad, Tyrkisk bad/Hammam, ansigtsbehandlinger, bodywrap, Ayurvedic-behandlinger og zoneterapi m.m.

Tivoli hotel restaurant hotelophold
5.0/5

Hotelophold på Tivoli Hotel København

Tivoli hotel med 4 stjerner med forbindelse til konferencecenteret tilbyder indendørs pool og befinder sig tæt på Rådhuspladsen

Go dream gavekort
4.2/5

Wellness gavekort

Go Dream wellness gavekort til et udvalg af oplevelser indenfor Wellness og Forkælelse

1 person fra 399,- dkr.
spa hotel sjælland villa hotel Copenhagen 25 meter lang pool
4.4/5

Getaway ophold & 3-retters middag på Villa Copenhagen

Oplev det bedste fra Villa Copenhagen med adgang til deres famøse 25 meter lange Roof-top pool, Sauna og Fitness, 3-retters middag og overdådige morgenmad. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer fra 3.045,- dkr.
Comwell Borupgaard spaophold spa ophold spa afdeling kvadrat
4.3/5

Spa ophold på Comwell Hotels Borupgaard

3 dage, 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse. Fri adgang til aqua spa og fitness, inkl. badetøfler og badekåbe. Smagfuld 2-retters middag. Stor morgenbuffet alle dagene med økologiske specialiteter i restauranten. Nyd blandt andet Danmarks første bretchelbath, der både virker ...

2 personer fra 1.999,- dkr
Kong Arthur spaophold spahotel i København p sjælland
4.3/5

Spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur

Spa Executive værelse hos Hotel Kong Arthur inklusiv 2 spa ritualer hos Ni’mat Spa m. aromadampbad, sauna, jacuzzi og koldtvandsbad. Eksklusive spaprodukter på værelset, et glas vin i lobbyen, Ny Nordisk morgenmadsbuffet med lokale og økologiske produkter.

2 personer fra 2.690,- kr.
Sunrise-spaophold-spa-ophold-marienlyst-kurophold-wellness-wellnessophold-sjaelland-768x768
4.5/5

Sunrise spa ophold på Marienlyst Strandhotel

Besøg det prisvindende Marienlyst Strandhotel og få adgang til spaafdelingen om eftermiddagen, inden I skal nyde en 3-retters middag.

2 personer fra 3.290,- dkr.
Late-night-spaophold-paa-marienlyst-strandhotel-spa-ophold-kurophold-wellness-wellnessophold
4.5/5

Late night spaophold på Marienlyst Strandhotel

Besøg det prisvindende Marienlyst Strandhotel og få adgang til spaafdelingen om eftermiddagen, inden I skal nyde en 3-retters middag.

2 personer fra 3.690,- dkr.
afternoon-spaophold-paa-marienlyst-strandhotel-spa-ophold-kurophold-wellness-wellnessophold
4.5/5

Afternoon spa ophold på Marienlyst Strandhotel

Besøg det prisvindende Marienlyst Strandhotel og få adgang til spaafdelingen om eftermiddagen, inden I skal nyde en 3-retters middag.

2 personer fra 3.690,- dkr.


Hvilken type af spaophold søger du på sjælland?

På Sjælland findes der mange forskellige spa steder, så her er der noget for enhver smag. Vil du have en afslappende og afstressende oplevelse, kan du besøge en af de mange kurbade på øen. Her kan du nyde de varme kilder og slappe helt af.

Hvis du derimod søger efter spa sjælland og en mere aktiv ferie, kan du besøge et af de mange fitnesscentre, der tilbyder spa-faciliteter. Her kan du træne og samtidig nyde de afslappende omgivelser.

Uanset hvilken type spaophold sjælland du søger, kan du finde det på Sjælland.

 

Ønsker du et spa ophold på en bestemt destination på Sjælland?

Så kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte sted. Vi har undersøgt de bedste spa steder på Sjælland, hvor du kan slappe af og nyde en afslappende spa behandling.

Hvis du er på udkig efter en afslappende ferie, så er et spa ophold på Sjælland det perfekte valg. På Sjælland finder du mange forskellige spaer, hvor du kan slappe af og nyde en afslappende spa behandling.

Der er mange fordele ved et spaophold. Du kan få en afslappende massage, få adgang til en sauna eller et boblebad, og du kan også få adgang til en række andre afslappende aktiviteter.

Det er dog ikke alle spaer, der er lige gode. Der er nogle spatilbud, der er bedre end andre, og der er nogle spaer, der er mere afslappende end andre.

Hvis du er på udkig efter et afslappende spa ophold på Sjælland, så kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte spa sted. Vi har undersøgt de bedste spatilbud på Sjælland, så du kan vælge det sted, der passer bedst til dine behov.

 

Hvilket budget har du til rådighed for dit spaophold?

Der er mange forskellige spahoteller på Sjælland, og de fleste af dem tilbyder forskellige pakker til forskellige priser. Hvis du er på udkig efter et spa hotel Sjælland, men ikke er sikker på, hvor meget du har råd til at bruge, kan det være en god idé at tjekke nogle af de forskellige hjemmesider for at se, hvilke pakker der er tilgængelige.

Nogle af de bedste spahoteller på Sjælland tilbyder pakker, der inkluderer overnatning, adgang til spa-faciliteterne og et par behandlinger. Hvis du er på udkig efter et afslappende spa ophold på sjælland, kan dette være en god idé for dig. Hvis du derimod ønsker at få lidt mere ud af dit spaophold, kan det være en idé at vælge en pakke, der også inkluderer middag og/eller frokost. På den måde kan du virkelig nyde dit ophold og få det meste ud af det.

 

Har du et spa ophold i tankerne for en bestemt anledning?

Eller er det måske bare fordi, du har brug for at koble af og lade op? Uanset årsagen, så er et spa ophold Sjælland det helt perfekte sted at tage på spa weekend.
Vil du gerne give din kæreste eller din partner et gavekort til et spa hotel på sjælland, så kan du nemt købe et gavekort til Truestory her, og så kan I efterfølgende sidde sammen og vælge hvilket spa ophold tilbud I ønsker at benytte. Det er super nemt og hurtigt, og så kan det ikke gå galt med et gavekort til en lækker oplevelse med kæresten eller partneren.

Her finder du nogle af de bedste spahoteller på Sjælland:

Hotel Marienlyst i Helsingør

Hotel Marienlyst i Helsingør, er et af Danmarks mest kendte spahoteller, og det er ikke uden grund. Deres store spa-afdeling byder på alt lige fra boblebad til sauna og dampbad. Deres massører tilbyder også en række afslappende massager. Hotel Marienlyst er et meget populært spa hotel på sjælland, hvor du kan få et lækkert wellness ophold med afslapning i pool og nyde nogle lækre behandlinger.

Hotel Skjoldenæsholm Slot

Hotel Skjoldenæsholm Slot ligger smukt til ved en sø i Nordsjælland og byder på en unik spa-oplevelse. Deres store spa-afdeling byder på alt lige fra boblebad til sauna og dampbad. Deres massører tilbyder også en række afslappende massager.

Hotel Kildeparken i Hillerød

Hotel Kildeparken i Hillerød ligger i smukke omgivelser og byder på en unik spa-oplevelse. Deres store spa-afdeling byder på alt lige fra boblebad til sauna og dampbad. Deres massører tilbyder også en række afslappende massager.

Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg ligger med udsigt ud til Øresund og byder på et unikt spa ophold på sjælland. Deres store spa-afdeling byder på alt lige fra boblebad til sauna og dampbad. Deres massører tilbyder også en række afslappende massager.
Skodsborg kurhotel har sin egen træ badebro, hvorfra du kan tage en badetur i havet, og derefter gå ind i infrarød sauna og få varmen igen.

Hotel Nimb i København

Hotel Nimb i København er et af byens mest kendte spahoteller, og det er ikke uden grund. Deres store spa-afdeling byder på alt lige fra boblebad til sauna og dampbad. Deres massører tilbyder også en række afslappende massager.

Comwell Køge Strand

Comwell Køge Strand ligger direkte ud til Øresund og byder på en unik spa-oplevelse. Deres store spa-afdeling byder på alt lige fra boblebad til sauna og dampbad. Deres massører tilbyder også en række afslappende massager.

Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard Spa & Wellness ligger i smukke omgivelser på Sjælland og byder på en unik spa-oplevelse. Deres store spa-afdeling byder på alt lige fra boblebad til sauna og dampbad. Deres massører tilbyder også en række afslappende massager.

Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur ligger i smukke omgivelser på Sjælland og byder på en unik spa-oplevelse. Deres store spa-afdeling byder på alt lige fra boblebad til sauna og dampbad. Deres massører tilbyder også en række afslappende massager.

Søger du efter spa hotel Sjælland, så er der masser af muligheder. De otte spa hoteller, vi har introduceret her, er blot et udpluk af de mange fine spahoteller, der findes på øen Sjælland. Så hvad venter du på? Book et spaophold på sjælland og kom helt ned i gear.

Facts om spa ophold Sjælland:

1. Sjælland har nogle af de smukkeste og mest afslappende steder at tage på spa ophold i Danmark.

2. Her finder du nogle af de bedste spisesteder, hoteller og spafaciliteter i landet.

3. Sjælland er også hjemsted for nogle af de bedste strande, så det er det perfekte sted at slappe af og nyde solen.

4. Hvis du søger efter et afslappende og afstressende spa ophold, så er spa Sjælland det perfekte sted for dig.