Middag og ophold hos Benniksgaard

1 overnatning i Benniksgaard anneks med middag efter kokkens valg og morgenmad for 2. Mulighed for fitness og sauna. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
4.2/5
benniksgaard hotel kroophold hotelophold forsiden
benniksgaard hotel kroophold hotelophold vaerelse
benniksgaard hotel kroophold hotelophold sauna
2 personer fra 1.199,- kr.

Benniksgaard er en historisk gård beliggende på Flensborg Fjord, der nu er blevet renoveret og omdannet til et luksuriøst og moderne 4-stjernet hotel.

Det gamle familielandbrug med en lang historie er nu et hotel, hvor man kan nyde en afslappende atmosfære og en fredelig ophold. Historien fra dengang det var en travl gård med dyr og afgrøder er stadig tydelig, når man går rundt i de gamle bygninger.

Benniksgaard Hotel tilbyder et afslappende ophold i smukke og idylliske omgivelser. Hovedbygningen er et dejligt gammelt bindingsværkshus, beliggende i naturskønne omgivelser ved vandet.

Værterne på Benniksgaard hotel vil sørge for, at du oplever Sydjyllands charme og gæstfrihed.

Hotelværelserne er placeret i den ombyggede hovedbygning, mens de gamle lader er blevet omdannet til atmosfæriske mødelokaler.

At bo på Benniksgaard er et godt valg, hvis du vil opleve Sydjyllands skønhed. Bare 5 km væk ligger den smukke by Gråsten, og inden for en kort køretur kan du besøge Sønderborg eller Dybbøl Mølle. Desuden kan du i begrænsede perioder hvert år opleve kulturelle begivenheder som ringridning og naturfænomenet Sort Sol.

Med kun 11 km til den tyske grænse kan du også kombinere dit ophold med nogle grænseindkøb. Så husk dit pas.

 

Hvad er med i opholdet?

På dette ophold får i følgende:

  • 1 overnatning på Bennikgsgaard Anneks
  • Morgenmad for 2
  • Middag efter kokkens valg
  • Adgang til fitness
  • Mulighed for udendørs sauna

 

 

Se alle spa ophold her