Romantisk middag for 2

Romantisk middag for 2 tilbyder 2-3 overdådige retter, alt afhængigt af hvilken café eller restaurant I vælger. Udover den gastronomiske oplevelse, inkluderer den lækre middag, også et glas vin til hver af jer. I får muligheden for at vælge mellem et væld af fremragende restauranter, caféer og spisesteder over hele Danmark.
4.9/5
Romantisk middag for 2 personer go dream gavekort
2 personer 699kr.

Skab romantik og nærvær med en Romantisk middag for 2

Trænger du og din partner til at genopdage romantikken i jeres forhold? Ønsker I at skabe et fristed fra den travle hverdag og genfinde den spirende forelskelse? Så er en romantisk middag for 2 svaret på jeres ønsker. Det er den perfekte måde at overraske din mand, kæreste eller kone og give jer selv muligheden for at nyde hinanden lidt ekstra.

Forvandl jeres livlige hverdag til kvalitetstid med hinanden, mens I sidder ved et smukt dækket bord, omgivet af stemningsfulde stearinlys. Når I lader jer forkæle med en lækker gourmetmiddag og velsmagende vin, er der lagt op til en aften, hvor I kan genopleve de følelser, der opstod i begyndelsen af jeres forhold.

Den romantiske middag tilbyder 2-3 overdådige retter, alt afhængigt af hvilken café eller restaurant I vælger. Udover den gastronomiske oplevelse, inkluderer arrangementet også et glas vin til hver af jer. I får muligheden for at vælge mellem et væld af fremragende restauranter, caféer og spisesteder over hele Danmark. Så uanset om I ønsker at nyde jeres romantiske aften ved en hyggelig lokal café eller i en verdensklasse gourmetrestaurant, er der helt sikkert noget for enhver smag.

Det er nemt at glemme, hvor fantastisk ens partner egentlig er i en travl hverdag. Denne romantiske middag giver jer muligheden for at genopdage hinandens særlige kvaliteter og lade kærligheden blomstre. Slip amorinerne løs og fordyb jer i en aften, hvor I sender hinanden kærlige blikke og skaber uforglemmelige minder sammen.

Så hvorfor vente? Giv jer selv og jeres forhold den opmærksomhed og nærvær, det fortjener. Overrask din partner i dag med et Go Dream gavekort og book en romantisk middag for 2. Lad romantikken blomstre og skab en aften fyldt med kærlighed og øjeblikke, som I vil huske for evigt.

Hvad er med i prisen:

  • Romantisk middag for 2 personer
  • 2-3 retters middag samt vin, eller frit valg for gavekortets værdi.Se indløsningssted for gavekortets specifikke indhold Vælg mellem 80+ caféer og restauranter