2 dages Storbyferie gavekort

Dette Go Dream gavekort, giver dig mulighed for at nyde et ophold i en europæisk storby, sammen med en person, du holder af. Med gavekortet får I en overnatning på et valgfrit hotel i Europa, inklusive morgenmad. I kan selv vælge destinationen og planlægge jeres rejseprogram.
4.8/5
2 dages storbyferie storby ferie 2 personer go dream gavekort
2 personer 999kr.

Dette gavekort giver dig mulighed for at nyde et ophold i en europæisk storby sammen med en person, du holder af. Med gavekortet får I en overnatning på et valgfrit hotel i Europa, inklusive morgenmad. I kan selv vælge destinationen og planlægge jeres rejseprogram. Måske ønsker I at tage på shoppingtur i Milano, nyde en badeferie i Lissabon eller udforske den historiske by Prag?

Når du aktiverer gavekortet, vil du få adgang til en online bookingside, hvor du kan vælge din foretrukne destination og angive, hvornår du gerne vil afsted. Derefter vil du blive præsenteret for et udvalg af hoteller. Uanset om du foretrækker solen i Barcelona eller en forfriskende vinterbadeoplevelse i Oslo, kan du vælge mellem tusindvis af hoteller i Europa og resten af verden.

*Dette Go Dream gavekort kan bruges på tusindvis af hoteller på verdensplan til et varierende antal overnatninger. Antallet af overnatninger er vejledende og afhænger af det enkelte hotels udbudspriser, som varierer efter dets standard, sæsonen og ugedagene du ønsker at booke.

Hvad er med i prisen:

  • For 2 personer
  • En overnatning inkl. morgenmad på valgfrit 2-4 stjernet hotel i Europa
  • Vælg mellem tusindvis af hoteller i Europa