Suite med egen spa hos Skrøbelev Gods

Gourmetophold med overnatning i charmerende suite med egen jacuzzi. Rundvisning på godset. Kaffe og bagværk. Champagne. 4 retters gourmet menu. Cognac eller likør. morgenbuffet med lækkerier og frisk frugt.
4.1/5
skroebelev-gods-gourmet-ophold-med-spa-jacuzzi-
2 personer fra 1.292,- dkr.

Romantisk luksus herregårdsophold for 2 personer med spa

Godsets store og elegante præsidentsuite og øvrige luksus suiter og værelser er smagsfuldt indrettet og møbleret, hver med sit eget unikke og romantiske præg. Når du træder ind i et værelse oplever du straks den elegance, varme og komfort de udstråler.

Hvert soveværelse har dobbelt senge med kvalitets madrasser og er smagsfuldt indrettet med draperede gardiner og smagsfulde møbler, for at du kan bo komfortabelt. Endvidere findes der i forbindelse med hvert soveværelse et stort og lyst en-suite badeværelse, indbydende bruser med to store bruse-hoveder. Og naturligvis er der indbygget et stort luksus spa på værelset, for at gøre dit romantiske weekendophold mere attraktivt for dig eller evt. dine børn.

Vi har ikke specielle børneværelser, men i de store luksuriøse soveværelser er der god plads til f.eks en opredning til et barn. Det er et sandt luksus herregaardsophold for to personer – der har hinanden kær.

 

Se alle spa ophold her