Middag og hotelophold hos Scandic Sønderborg

1 overnatning i standard dobbeltværelse med 1 el. 2 retters middag og morgenmad på Scandic hotel. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
3.9/5
Scandic-hotel-bad-ophold-overnatning-for-2-personer-zoom
462_309543
462_309544
2 personer fra 1.199,- kr.

Bo på vores hyggelige hotel i Sønderborg. Her har du naturskønne områder lige foran hoteldøren.

Vi arrangerer gerne dit næste møde eller konference i vores moderne konferencelokaler med plads op til 195 personer. Vores beliggenhed i grønne omgivelser giver jer gode muligheder for sjove aktiviteter i forbindelse med jeres møde eller konference.

Når du bor hos os, kan du også få pulsen op med et spil squash på vores bane, tage en svømmetur i vores indendørs pool eller besøge vores moderne fitnessrum, inden du slapper af i saunaen. Nyd et spaophold hos os.

Nyd en drink eller et glas vin i vores lobbybar, inden du sætter kursen mod en kulinarisk oplevelse i vores restaurant Brasseriet, hvor vi kombinerer tradition med nytænkning.

Leder du efter et sted at holde fest eller selskab i Sønderborg, står vores personale klar til at hjælpe dig. Vi har hyggelige lokaler, der er oplagte til små og store arrangementer.

I ferieperioderne har vi særlige aktiviteter planlagt for de børn, der bor hos os. Resten af året tilbyder vi legerum med computer, tv og spil. For gæster, der ankommer i bil, tilbyder vi over 200 gratis parkeringspladser lige foran hotellet.

 

Se alle spa ophold her