Getaway på Villa Copenhagen

Oplev det bedste fra Villa Copenhagen med adgang til deres famøse 25 meter lange Roof-top pool, Sauna og Fitness, 3-retters middag og overdådige morgenmad. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
4.4/5
spa hotel sjælland villa hotel Copenhagen 25 meter lang pool
hotelværelse villa copenhagen
Courtyard2-villa-copenhagen-ophold-restaurant
2 personer fra 3.045,- dkr.

Villa Copenhagen

Villa Copenhagen er et eksklusivt hotel beliggende i hjertet af København, lige ved hovedbanegården. I den historiske bygning, som er Københavns største villa, mødes fortid, nutid og fremtid i en spændende fusion. Villa Copenhagen er klar til at give jer en oplevelse i København, som I aldrig har prøvet før.

For mere end 100 år siden åbnede disse lokaler som Danmarks Centralpostbygning. Men i dag er de historiske rammer, blevet ombygget til et luksushotel med 390 værelser – også kendt som Villa Copenhagen.

Fra første øjeblik vil I mærke luksusen, som strømmer igennem det populære hotel hele vejen fra foyeren til restauranten i kælderen.

Villa Copenhagen tilbyder en fantastisk udsigt ud over København, som I kan nyde fra den 25 meter lange udendørs opvarmede roof-top pool.

Senere på dagen skal I nyde en 3-retters middag i Brasserie Kontrast med fokus på den gode smag og lokalt dyrkede ingredienser. Efter middagen kan I trække jer tilbage i jeres herskabelige værelse, inden I igen skal bevæge jer ned til hotellets restaurant til en overdådig morgenmadsbuffet.

Hvem vil du have med på et luksuriøst ophold i København?

 

Hvad er med i opholdet:

  • Én overnatning for 2 personer i lækkert superior room
  • Køkkenchefens 3-retters middag i Brasserie Kontrast (drikkevarer er ikke inkluderet)
  • Stort udvalg til morgenmaden
  • 45 minutters adgang til pool & sauna begge dage
  • Adgang til Fitness/GYM
  • Fri Wi-Fi

 

Spa og Wellness

 

25 Meter roof-top svømmebassin

Slap af, nyd solen og svøm med god samvittighed i en af Københavns eneste udendørs roof-top pools. Vores 25 meter lange bassin vil ikke kun få dig til at føle dig godt tilpas efter en svømmetur eller to. Men også på grund af vores bæredygtige opvarmningssystem, der bruger overskudsvarme fra Villaens kølesystemer. Dette bæredygtige varmesystem betyder, at temperaturen i poolen kan variere fra 28-30 grader. For at mindske vores fodaftryk på planeten Jorden, tilbyder vi Shangies-tøfler, der kan købes for 175 DKK pr. par, eller du kan medbringe dine egne.

I dit ophold er der inkluderet en svømmetur i vores pool 45 minutter per nat, og du kan bestille ekstra tid mod et gebyr på DKK 75 (inkluderet i specialsuiter).
Poolen og saunaen er kun tilgængelige for vores gæster.

Poolens åbningstider:
Søndag til Torsdag 07:00 – 22:00,
Fredag til Lørdag fra 07:00 til 23:00.

 

Fitnessrummet

Vores Fitness Room er beliggende på første sal ved Pool & Sauna. Det er tilgængeligt for alle overnattende gæster på alle tidspunkter og er gratis. Med sine rustikke murstensvægge og avancerede fitnessudstyr er det det perfekte sted at starte dagen. Du vil finde løbebånd, cykler, airbikes, elliptiske maskiner, romaskiner, kettlebells, håndvægte, en bænk, en kabelstation og et åbent område med måtter til rådighed.

Vores sauna er inkluderet for interne gæster, der booker poolområdet.

 

Selvom det måske ikke hedder et spa hotel, så er det meget tæt på. Der er i hvert fald luksus helt i top.

 

Se alle spa ophold her