Spaophold på Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad er et af de bedste spa-ophold – book dit luksus spa ophold i dag. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
4.4/5
Falkenberg spahotel spaophold spa wellness strandbad udendoers pool
Falkenberg spahotel spaophold spa hotel wellness strandbad indendoers pool
Falkenberg spahotel spaophold spa hotel wellness strandbad udendoers pool
2 personer fra 2.310,- kr.

Falkenberg Strandbad i Sverige

Du finder Falkenberg strandbad midt i Skrea Strand. Det er en ideel og idyllisk beliggenhed i smukke Halland, tæt på Sveriges storbyer og til Europa. Vi gør altid vores yderste for at sikre, at dit ophold resulterer i et nyt besøg hos os.
Vi kalder os selv et feriested og ikke et spa. Selvom du vil finde mange traditionelle spa-faciliteter hos os, vil du også opleve meget mere i form af liv, diskret luksus, gastronomi, aktiviteter, musik og underholdning generelt.
Falkenberg Strandhotel med spa og konference, ligger lige udenfor det centrale Falkenberg med en skøn beliggenhed midt på Skrea strand. Falkenberg Strandbad er et af de fineste spahoteller på vestkysten og har en skøn strand, der strækker sig langs kysten. Det er ikke overraskende, at spagæster, konferencegæster eller bare almindelige mennesker, der nyder livet, rejser fra Göteborg, Skåne, Bohuslän eller praktisk talt hele Sverige og endda fra udlandet som Danmark, for at besøge os.
Kom med på en hoteloplevelse og spa ophold ud over det sædvanlige. Indlogér jer på Falkenberg Strandbad, som er et af Sveriges bedste spahoteller med en topbeliggenhed og udsigt ned til den lækre Skrea Strand, også kendt som Göteborgs “Hamptons”.
Tilbring en afslappende eftermiddag i hotellets helt fantastiske spaafdeling, The Retreat Club. En grøn oase, der indbyder til at hænge ud i loungeområdet, nyde de skønne omgivelser og synke ned i den opvarmede pool. Afslut aftenen med en 3-retters middag på Restaurant Familie.
En restaurant og udsøgt middag med inspiration fra Frankrig og Provence. Efter en god nats søvn venter jer en perfekt hotelmorgenmad og måske endda et besøg mere i spaafdelingen inden hjemrejse.

Traditionen på Falkenberg Strandbad går langt tilbage. Allerede i 1937 blev den første bygning opført på det samme sted, hvor det nuværende hotel ligger. Hotellet var bygget i den såkaldte “funkis-stil” og havde en elegant afrundet restaurant med store panorama-vinduer ud mod havet. Fra begyndelsen oplevede hotellet en storhedstid, der varede indtil begyndelsen af Anden Verdenskrig. Her myldrede soltilbedere fra det indre af landet med statsmænd og andre berømtheder. Et besøg på Falkenberg Strandbad var forbundet med stil og flair.

Om Falkenberg Strandhotel

Da krigen var forbi, voksede masseturismen i Sverige som aldrig før. “Alle” gik til havet, og Strandbaden var i centrum for denne “invasion”. After Beach er ikke et nyt fænomen, men allerede dengang samledes folk til musikalsk underholdning efter en dag i solen.

I 1958 blev hotellet hærget af en ødelæggende brand. Det flotte hotel var nu bare fortid. Allerede året efter stod et nyt hotel dog klar, men funkis-stilen var væk for altid, og var nu afløst af et moderne hotel for tiden. Endnu en gang blev hotellet ramt af brand, og dele af hotellet blev ødelagt. De genopbyggede hurtigt det ødelagte, men efterlod ubeskadigede dele tilbage.

Indviet i 1992

I løbet af 80’erne blev Strandbaden drevet af Falkenberg kommune, men hotellet forfaldt. Til sidst blev det en skændsel for Falkenberg, og i slutningen af 80’erne gav kommunen grønt lys til et nyt hotelprojekt. Efter to års byggeri havde de bygget hotellet sammen med Klitterbadet, og indvielsen fandt sted i april 1992. Det er således dette hotel, der kan ses fra alle sider langs den brede sandstrand.

 

Falkenberg Strandbad drives af hotel- og oplevelsesfamilien ESS Group.

Den 15. marts 2011 overtog ESS Group Falkenberg Strandbad, og hotellet blev forvandlet fra et traditionelt konferencehotel til en badeby med gastronomiske visioner ved havet.

ESS Group AB har i dag skabt og driver en lang række unikke og personlige brands inden for hotel- og restaurationsbranchen fra Ystad i syd til Funäsdalen i nord. Grundlaget for alle projekter er destinationsudvikling og et stærkt engagement fra ejerne for at skabe oplevelser ud over det sædvanlige og overgå vores gæsters forventninger.

 

Se alle spa ophold her