Torekov Hotel Sverige

Torekov hotel er et unikt lille og personligt spahotel med moderne indretning, der byder både på indendørs og udendørs spamuligheder som massagepool, spa, sauna, og behandlinger.
4.4/5
spaophold torekov hotel sverige spa ophold wellnessophld
Torekov hero massagepool jacuzzi boblebad wellness spaophold
Torekov spa spaophold sverige pool sauna badebassin wellness wellnessophold
2 personer fra 2.175,- kr.

Torekov Hotel i Sverige: En Sjælden Mulighed for at Opleve Natur og Velvære

I den idylliske, gamle fiskerlandsby Torekov på Bjärehalvön finder du det charmerende Torekov Hotell. Det er et lille, intet mindre end personligt hotel, hvor fokus er at koble af og nyde tid sammen med din partner.

Efter at have tjekket ind på værelset med egen terrasse, er det tid til at tage en eftermiddagskaffe. Derefter kan I tilbringe timevis i den fantastiske spa-afdeling, der byder på både sauna, indendørs og udendørs varme bade.
Udenfor er der også en hyggelig lounge med bar og bålplads. Til middag kan I nyde en lækker tre-retters menu i bistroen, hvor alle retter er lavet med lokale råvarer.
Efter en god nats søvn er det tid til at nyde morgenmaden på hotellet. Før du tager hjem, må du ikke gå glip af den smukke natur, der ligger omkring hotellet. Her kan du tage en vandretur eller bare nyde den friske havluft og den betagende udsigt.

Hvad er med i opholdet:

  • Overnatning for 2 i dobbeltværelse
  • Eftermiddagskaffe
  • En tre-retters menu efter eget valg i bistroen
  • Morgenbuffet i bistroen
  • Adgang til spaområdet
  • Indendørs og udendørs fitnesscenter

 

Torekov Hotel er det lille personlige spahotel med den gode mad, de skønne spaoplevelser og herlige naturomgivelser. Her får du tid og ro til oplevelser og afslapning.

Torekov hotel er enormt stolte over at kunne tilbyde Sydsveriges bedste vandretilbud – året rundt. På halvøen er der 12 naturreservater. Der er mange variationsrige vandrestier og vidunderlige udsigter.

Se alle spa ophold her