AC Hotel Bella Sky København

Drømmer I om et luksuriøst hotelophold i hjertet af København? Så er AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen det perfekte valg for jer! Start dagen ud med lidt motion i fitnesscenteret og nyd derefter en lækker morgenmad på BM Breakfast Restaurant – en af hotellets tre restauranter. I vil ikke blive skuffede over menuen!
4.0/5
Bella Sky hotel hotelophold luksushotel luksus design koebenhavn marriot hotels
Bella sky hotel vaerelse hotelvaerelse wellness hotelophold
Bella Sky hotel badevaerelse hotelophold wellness

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen – Et luksuriøst hotelophold

Drømmer I om et luksuriøst hotelophold i hjertet af København? Så er AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen det perfekte valg for jer!
Beliggende kun 6,6 km fra lufthavnen og blot 10 minutters kørsel fra Tivoli og Nyhavn, er dette hotel det ideelle udgangspunkt for jeres romantiske eventyr i byen.

Start dagen ud med lidt motion i fitnesscenteret og nyd derefter en lækker morgenmad på BM Breakfast Restaurant – en af hotellets tre restauranter. I vil ikke blive skuffede over menuen!

Hotellet er også perfekt placeret i forhold til byens seværdigheder. Rådhuspladsen og Københavns Zoologiske Have ligger hhv. 5 km og 6,6 km væk. Og hvis I vil opleve byen på nært hold, så er offentlig transport også i nærheden – Bella Center Station er kun 4 minutter derfra, og Sundby Station er 13 minutter væk til fods.

Spisning

BM Breakfast Restaurant –

restaurant med buffet, som kun serverer morgenmad.

Restaurant BASALT –

restaurant, som specialiserer sig i internationale retter. Her serveres kun middag. Reservation er påkrævet. Åben på udvalgte dage.

SUKAIBA Copenhagen –

restaurant med udsigt over golfbanen og haven, som specialiserer sig i asiatiske retter. Her serveres kun middag. Gæsterne kan nyde drikkevarer i baren. Åben hver dag.

AC Lounge – restaurant –

Specialiserer sig i internationale retter. Her serveres frokost og middag. Gæsterne kan nyde drikkevarer i baren. Åben hver dag.